Negresă „miezul nopţii„. Cum se face prăjitura cu multă ciocolată

Secretul acestei delicatese este pudra de expreso, care va face ca aroma de ciocolată e negresei să se simtă mai bine. Iată cum se face negresa „miezul nopţii„!
De ce ai nevoie pentru negresă
110 g unt
100 g cacao
1 linguriţă espreso
2 ouă
150 g zahăr
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
50 g făină
100 g fulgi de ciocolată
Cum se prepară negresa
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Topeşti untul, adaugi cacaua şi pudra de espreso, apoi omogenizezi. Dai deoparte, adaugi ouăle, unul câte unul, zahărul, vanilia, sarea. Încorporezi făina, fulgii de ciocolată şi omogenizezi. Torni compoziţia în tavă, o nivelezi şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.
Sursa www.katiebirdbakes.com