Negresă „miezul nopţii„. Cum se face prăjitura cu multă ciocolată

negrese jpeg

Secretul acestei delicatese este pudra de expreso, care va face ca aroma de ciocolată e negresei să se simtă mai bine. Iată cum se face negresa „miezul nopţii„!

De ce ai nevoie pentru negresă

110 g unt

100 g cacao

1 linguriţă espreso

2 ouă

150 g zahăr

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

50 g făină

100 g fulgi de ciocolată

Cum se prepară negresa

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Topeşti untul, adaugi cacaua şi pudra de espreso, apoi omogenizezi. Dai deoparte, adaugi ouăle, unul câte unul, zahărul, vanilia, sarea. Încorporezi făina, fulgii de ciocolată şi omogenizezi. Torni compoziţia în tavă, o nivelezi şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.

Sursa www.katiebirdbakes.com

www.katiebirdbakes.com