Negresă „miezul nopţii„. Cum se face prăjitura cu multă ciocolată

negrese jpeg

Secretul acestei delicatese este pudra de expreso, care va face ca aroma de ciocolată e negresei să se simtă mai bine. Iată cum se face negresa „miezul nopţii„!

De ce ai nevoie pentru negresă

110 g unt

100 g cacao

1 linguriţă espreso

2 ouă

150 g zahăr

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

50 g făină

100 g fulgi de ciocolată

Cum se prepară negresa

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Topeşti untul, adaugi cacaua şi pudra de espreso, apoi omogenizezi. Dai deoparte, adaugi ouăle, unul câte unul, zahărul, vanilia, sarea. Încorporezi făina, fulgii de ciocolată şi omogenizezi. Torni compoziţia în tavă, o nivelezi şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.

Sursa www.katiebirdbakes.com

www.katiebirdbakes.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg