Pulpe de pui la cuptor cu cartofi şi fasole verde

Puiul este întotdeauna o alegere bună atunci când vrei o masă uşor de preparat dar gustoasă. Încearcă această reţetă de pulpe de pui la cuptor cu cartofi, lămâie şi fasole verde.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pulpe de pui la cuptor cu cartofi, lămâie şi fasole verde
2 lămâi
30 g pătrunjel
oregano, după gust
4 căţei de usturoi, pisaţi
80 ml ulei de măsline
sare, după gust
piper, după gust
2 pulpe de pui
2 cartofi mari
200 g fasole verde
100 g măsline
Cum pregăteşti pulpele de pui la cuptor cu cartofi, lămâie şi fasole verde
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Storci zeama de la o lămâie şi o pui într-un bol. O tai pe cea de a doua, o cureţi de seminţe şi laşi deoparte. Adaugi în zeamă pătrunjelul, oregano, usturoiul, 30 ml ulei de măsline, sare şi piper, după gust. Amesteci până se formează o pastă. Ungi bine pulpele de pui cu aceasta şi le aşezi într-o tavă.
Cu încă 15 ml ulei de măsline acoperi cartofii tăiaţi felii, apoi îi condimentezi cu sare şi piper şi îi alături puiului, o dată cu feliile de lămâie rămase. Torni 30 ml ulei peste toate preparatele şi găteţti la cuptor aproximativ 35 de minute. Adaugi fasolea verde, uleiul rămas şi mai laşi încă 25 de minute. Asezonezi cu măslinele şi extra pătrunjel. Serveşti imediat.
Sursa http://www.fromachefskitchen.com