Reţeta de marinată grecească pentru cele mai bune pulpe de miel la cuptor.VIDEO

pulpe de miel jpeg

Grecii sunt experţi în prepararea cărnii de miel, iar de Paşti nu lipseşte de pe nicio masă friptura. Doar aici vei găsi o friptură crocantă la exterior, dar incredibil de fragedă la interior şi cu o aromă de neuitat. Secretul lor este sosul ladolemono, preperat cu ulei de măsline şi lămâie.

De ce ai nevoie pentru pulpe de miel la cuptor

1 picior de miel din spate

20 căţei de usturoi

8-10 cartofi

2-3 cepe

2 linguri sare

piper

Pentru marinată

2-3 lămâi

100 ml ulei de măsline

5 linguriţe oregano uscat

½ linguriţă fulgi de ardei iute

Pentru sosul ladolemono

100 ml ulei de măsline

2 lămâi

1 linguriţă oregano

sare

piper

Află din acest video cum se prepară pulpele de miel la cuptor în stil grecesc.

Sursa http://www.dimitrasdishes.com/