Supă de roşii cu paste

1 profimedia 0012909098 jpg jpeg

Ciorbele, salatele şi mâncărurile cu legume sau cu soia sunt săţioase, îţi oferă energie şi sunt potrivite când te afli în post sau eşti la dietă.;    

  • Porții: 4
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 50 min
  • Categorie: fel principal, ciorbe, supe

Ingrediente

1 l suc de roşii

1,5 l apă

100 g paste fusilli

1 ceapă

1 morcov

100 g mazăre

100 g fasole verde 

¼ praz

 sare

pătrunjel

Mod de preparare

Cureţi ceapa, morcovul şi prazul. Toci ceapa şi tai morcovul şi prazul bucăţi.

 Combini într-o oală apa cu sucul de roşii, adaugi toate legumele, sare, după gust şi le fierbi până se înmoaie. Pui pastele şi mai fierbi 10 minute. Serveşti supa presărată cu pătrunjel tocat.