Supă de roşii cu paste
Ciorbele, salatele şi mâncărurile cu legume sau cu soia sunt săţioase, îţi oferă energie şi sunt potrivite când te afli în post sau eşti la dietă.;
- Porții: 4
- Timp total: 1h
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 50 min
- Categorie: fel principal, ciorbe, supe
Ingrediente
1 l suc de roşii
1,5 l apă
100 g paste fusilli
1 ceapă
1 morcov
100 g mazăre
100 g fasole verde
¼ praz
sare
pătrunjel
Mod de preparare
Cureţi ceapa, morcovul şi prazul. Toci ceapa şi tai morcovul şi prazul bucăţi.
Combini într-o oală apa cu sucul de roşii, adaugi toate legumele, sare, după gust şi le fierbi până se înmoaie. Pui pastele şi mai fierbi 10 minute. Serveşti supa presărată cu pătrunjel tocat.