Tartă delicioasă cu trei straturi de cremă

tarta crema jpeg

Iubitorii de ciocolată nu vor lăsa să treacă neobservat acest desert delicios, cu un aspect pe măsură. Încearcă şi tu reţeta de tartă cu trei straturi de cremă, care se prepară simplu şi uşor.

Ingrediente

25 biscuiţi Oreo de ciocolată

6-7 linguri unt

50 g zahăr

2 pachete budincă de ciocolată

500 ml lapte

300 g frişcă

fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă, pentru decor

Mod de preparare – Tartă cu trei straturi de cremă

Dai la blender biscuiţii cu tot cu cremă, până sunt bine mărunţiţi. Îi amesteci cu zahărul şi untul topit. Aşezi compoziţia într-o tavă circulară, presând-o uşor pe margini. Dai la frigider până pregăteşti crema.

Mixezi budinca de ciocolată cu laptele rece în jur de 2 minute, până la omogenizare. Întinzi o treime din ea în tavă, peste blatul din biscuiţi. Combini budinca rămasă cu o jumătate din cantitatea de frişcă şi aşezi al doilea strat de cremă. Nivelezi şi întinzi frişca rămasă uniform. Decorezi cu fulgi de ciocolată sau ciocolată rasă. Dai la frigider 2-3 ore înainte de servire.

Sursa https://www.chelseasmessyapron.com