Tartă fără aluat cu ciuperci şi praz

tarta fara aluat cu ciuperci si praz jpeg

O să ziceţi: ce tartă e asta dacă nu are blat? Păi, simplu. Este cea mai bună tartă fără aluat cu ciuperci şi praz, o să răspundem noi. Nu am preparat-o de prea multe ori, dar de fiecare dată am obţinut acelaşi rezultat delicios.

  • Porții: 6
  • Timp total: 1H
  • Pregătire: 20 MIN
  • Gătire: 30 MIN
  • Categorie: tarte, aperitiv

Ingrediente

30 g caşcaval ras 2 fire praz tăiate 50 g pesmet cimbru 2 linguriţe unt 120 g brânză de vaci 1 ou 250 g ciuperci tăiate sare piper

Mod de preparare

Topeşti untul, adaugi ciupercile şi prazul şi laşi pe foc până se mai înmoaie. Adaugi sare, piper şi cimbru după gust. Amesteci brânza de vaci cu oul bătut. Pui jumătate din compoziţia de ciuperci şi praz într-un vas termorezistent şi pe deasupra pui brânza de vaci cu oul, apoi restul de ciuperci şi praz.

Caşcavalul îl amesteci cu pesmetul şi îl pui pe deasupra tartei. Încingi cuptorul şi laşi tarta 20 de minute sau până devine arămie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg