Aperitiv cu somon afumat

aperitiv cu somon afumat jpeg

Mulţumim Elenei Porojnicu din Braşov pentru această reţetă fină!

Ingrediente

3 avocado 400 g mascarpone 100 g brânză de oaie 100 g caşcaval 200 g somon afumat zeamă lămâie măsline, pentru decor pătrunjel verde, pentru decor boabe de rodie, pentru decor

Mod de preparare

Cureţi şi scoţi sâmburii de la avocado, apoi le tai cubuleţe şi le stropeşti imediat cu zeamă de lămâie. Freci mascarpone cu brânza de oaie şi cu caşcavalul rase, până obţii o pastă. Într-un inel de bucătărie aşezi cubuleţele de avocado, presezi bine, adaugi pasta de brânză şi deasupra pui somonul afumat tăiat şuviţe. Decorezi cu măsline, fire de pătrunjel verde şi cu boabe de rodie.