Când ai o masă festivă, câştigi şi spaţiu şi obţii şi un aspect frumos cu acest aperitiv cu carne, brânză şi legume.

De ce ai nevoie ca să faci aperitiv mini burgeri:

450-500 g carne de vită tocată
1/2 cană pesmet
1 ou mare
2 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură de sos (Worcestershire sau similar)
1 lingură muştar
sare
piper negru măcinat
6 felii de brânză topită, tăiate în pătrate de dimensiunea chifteluţelor
6 foi de salată
1/3 cană castraveţi muraţi tăiaţi rondele
1/3 cană roşii  cherry
Cum prepari aperitiv mini burgeri:
Într-un castron mare combini carnea de vită, pesmetul, oul, usturoiul, sosul Worcestershire şi and muştarul şi asezonezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci până s-au combinat bine, apoi formezi chifteluţe rotunde. Le pui deasupra câte o bucată de brânză topită şi le acoperi 2 minute, ca să se topească brânza.

Asamblezi aperitivul aşezând, în straturi, pe beţişor, chifteluţa cu brânză, salată verde, rondea de castravete murat şi roşie.

Sursa: https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas

Loading...