Această combinaţie de pastramă cu brânză, într-o baghetă proaspătă este foarte savuroasă.

Ingrediente (4 porţii)

2 baghete subţiri
300 g pastramă
300 g brânză telemea de oi (sau caşcaval)
60 g unt
ierburi aromate, după gust (cimbru, busuioc, mărar, tarhon)
2-3 fire usturoi verde
sare
piper

Mod de preparare

Tai baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt. Între feliile de pâine aşezi alternativ felii de pastramă, brânză (caşcaval), frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde. Presari sare şi piper, după gust, adaugi bucăţele de unt. Înfăşori baghetele în foaie de copt, apoi în folie de aluminiu, aşezi într-o tavă şi introduci la cuptor 10-15 minute. Le desfaci din folii în momentul servirii.

foto: profimedia

Loading...
Evaluează articolul