Vrei să pregăteşti un desert rapid şi sănătos? Cititoarea noastră, Aurelia Baciu, din Târgu-Mureş, are reţeta ideală pentru tine - batoanele cu fulgi de orez.

Ingrediente pentru batoane cu fulgi de orez

1 pachet fulgi de orez (250 g)

250 g unt

200 g zahăr

3 linguri miere

3 linguri cacao

1 mână de nuci

esenţă rom

unt, pentru uns

Mod de preparare batoane cu fulgi de orez

Topeşti zahărul cu untul, apoi adaugi mierea, cacaua şi amesteci. La final, încorporezi nuca tăiată mărunt şi esenţă de rom, după gust. Separat, zdrobeşti fulgii de orez şi îi răstorni peste ingredientele din vas, apoi omogenizezi bine. Ungi un vas yena cu unt şi torni compoziţia. Nivelezi şi dai la rece până se întăreşte. Porţionezi şi serveşti.

Loading...