Biluţe de ciocolată
Îţi place gustul ciocolatei de casă? Dar cocosul? Acest desert minunat îmbină amândouă aromele. Iată ce uşor se prepară!
Ingrediente:
100 g ciocolată rasă 2 linguriţe rom 50 g biscuiţi cu unt zdrobiţi 1 albuş 50 g unt 80 g zahăr pudră 1 plic zahăr vanilat 1 linguriţă biscuiţi cu unt zdrobiţi 1 lingură nucă de cocos
30 min
mică
Mod de preparare:
Amesteci ciocolata rasă cu o linguriţă cu rom şi cu biscuiţii zdrobiţi.
Freci spumă zahărul pudră cu albuşul şi încorporezi ciocolata rasă şi biscuiţii.
Freci cremă untul cu zahărul vanilat şi cu o linguriţă de rom, adaugi amestecul de ciocolată şi omogenizezi.
Formezi biluţe din acest amestec, le pui într-o tavă şi le laşi 5 minute la congelator, după care le tăvăleşti prin biscuiţi măcinaţi amestecaţi cu nucă de cocos.
Aşezi biluţele într-un coşuleţ şi le laşi la rece.