Îţi place gustul ciocolatei de casă? Dar cocosul? Acest desert minunat îmbină amândouă aromele. Iată ce uşor se prepară!

Ingrediente:

100 g ciocolată rasă
2 linguriţe rom
50 g biscuiţi cu unt zdrobiţi
1 albuş
50 g unt
80 g zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat
1 linguriţă biscuiţi cu unt zdrobiţi
1 lingură nucă de cocos

Timp de preparare: 30 min
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Amesteci ciocolata rasă cu o linguriţă cu rom şi cu biscuiţii zdrobiţi.

Freci spumă zahărul pudră cu albuşul şi încorporezi ciocolata rasă şi biscuiţii.

Freci cremă untul cu zahărul vanilat şi cu o linguriţă de rom, adaugi amestecul de ciocolată şi omogenizezi.

Formezi biluţe din acest amestec, le pui într-o tavă şi le laşi 5 minute la congelator, după care le tăvăleşti prin biscuiţi măcinaţi amestecaţi cu nucă de cocos.

Aşezi biluţele într-un coşuleţ şi le laşi la rece.

Loading...
Evaluează articolul