Ciocolata şi bananele sunt o combinaţie delicioasă în deserturi. Încearcă şi tu reţeta de brioşe pe care ţi-o propunem astăzi, care se prepară foarte uşor!

Ingrediente

2 banane

110 g unt

175 g zahăr pudră

2 ouă

225 g făină

1 praf de copt

20 g pudră de cacao

75 g fulgi de ciocolată

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Mixezi untul împreună cu zahărul. Adaugi pudra de cacao şi ouăle. Încorporezi pireul de banane, din bananele pisate. Torni treptat făina, până obţii un amestec omogen. Combini cu fulgii de ciocolată.

Torni aluatul într-o tavă specială pentru brioşe şi dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute, sau până trece testul cu scobitoarea. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...
Evaluează articolul