Cannelloni ca-n Italia

cannelloni curcan italia jpeg

Sunt atât de multe feluri de mâncare pe care le poţi prepara cu aromatele tomate, încât a fost greu să alegem doar câteva. Cu siguranţă însă, te vor inspira!

Ingrediente

1 pachet cannelloni 1 ceapă 2 căţei usturoi 400 g piept de curcan tocat 1 legătură pătrunjel 300 g brânză de vaci 2-3 linguri ulei sare piper

1 kg roşii

500 ml suc de roşii

Mod de preparare

Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea. Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, după gust, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat. Amesteci şi umpli cannelloni cu această compoziţie. Îi pui într-o tavă. Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mărunt şi le amesteci cu sucul. Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de minute.