O reţetă delicioasă, care înlocuieşte cu succes cartofii prăjiţi atât de dăunători pentru sănătate. Este o reţetă care se face rapid şi poate fi cosumată şi în zilele de post. Serveşte aceşti „cartofi prăjiţi” cu ketchup sau alte sosuri. 

Ai nevoie de: 

 

300 g mălai

sare

ulei

piper

pudră de usturoi

paprika

 

Fă mămăliga după reţeta clasică şi las-o să se răcească. Pune o foaie de copt într-o tavă şi apoi taie mămăliguţa în beţigaşe subţiri. Unge beţigaşele cu ulei şi apoi dă-le cu sare, piper, pudră de usturoi şi paprica. Dă-le la cuptor pentru 10-15 minute, scoate-le şi serveşte-le cu sos. 

Sursa: https://www.moonandspoonandyum.com/blog/baked-garlic-pepper-polenta-fries-gluten-free-vegan

Loading...