Săţioşi şi foarte gustoşi, cartofii umpluţi cu brânză şi bacon sunt de nerefuzat.

Ingrediente – Cartofi umpluţi cu brânză şi bacon

5 cartofi
150 g bacon, tăiat bucăţele
1 căţel de usturoi
100 g smântână
50 g brânză rasă
50 g caşcaval ras
ceapă verde tocată, după gust
sare
piper

Mod de preparare – Cartofi umpluţi cu brânză şi bacon

Fierbi cartofii în coajă, în apă cât să îi acopere, 20-30 de minute. Îi aşezi într-o tavă, cureţi coaja de deasupra şi scobeşti miezul. O pui într-un bol şi o pisezi. Amesteci cu smântâna, baconul, caşcavalul, brânza şi usturoiul mărunţit. Potriveşti de gust cu sare şi piper.

Umpli cartofii cu această compoziţie şi îi dai la cuptorul încins în jur de 15 minute. Serveşti cu ceapă verde.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...