Dacă nu vrei să prepari nişte sarmale, poţi încerca cea mai bună reţetă de ardei şi roşii umplute, o reţetă absolut delicioasă. Răsfaţă-i pe cei dragi cu o porţie din gustoasa mâncare.

Cea mai bună reţetă de ardei şi roşii umplute - Ingrediente (6 porţii)

6 ardei graşi
6 roşii
700 g carne tocată (amestec porc şi vită)
½ pahar orez
2 cepe
1 ou
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
1 praz, numai partea albă
1 l supă legume
2 linguri bulion
sare
piper

Cea mai bună reţetă de ardei şi roşii umplute - Cum se prepară

Speli ardeii şi roşiile. Le tai căpăcelele şi le cureţi seminţele. Aşezi ardeii cu gura în jos să se scurgă. Toci ceapa, prazul şi verdeaţa şi le pui peste carnea tocată. Adaugi oul, orezul şi amesteci compoziţia cu mâna. Potriveşti de sare şi piper. Umpli ardeii şi roşiile şi îi aşezi într-un vas mare. Le pui căpăcelele.
Torni supa de legume şi dai la cuptorul încins. Când aproape au fiert, diluezi bulionul cu apă fierbinte şi torni peste ardei şi roşii. Laşi până scade sosul şi opreşti focul. Serveşti cu sosul format ori cu smântână sau iaurt.

Ardei copţi umpluţi

Ardei umpluţi cu cârnaţi

Plăcintă cu ardei şi praz

Loading...