Aceasta este cea mai bună supă-cremă de ciuperci, care fie vorba între noi, este mai bună a doua zi. Nu trebuie decât să o încălzeşti puţin înainte de a o mânca. Poţi folosi puţină brânză pe care o presari desupra când o serveşti.

Cea mai bună supă de ciuperci - Ingrediente

1 ceapă mare, tocată
700 g ciuperci (de care vrei, de preferat să combini două feluri)
10 crenguţe cimbru proaspăt
1 cană supă legume
1 linguriţă amidon
1 cană lapte de migdale (neîndulcit)
1 frunză dafin uscată
1/2 linguriţă sos de soia
sare
piper

Cea mai bună supă de ciuperci - Mod de preparare

Într-o cratiţă mare, la flacără medie, adaugi ceapa tocată. Tai ciupercile felii, şi după câteva minute în care ai călit ceapa, adaugi şi ciupercile şi laşi să elimine apa. Le laşi fără capac, 5 minute. Amesteci bine. Adaugi cimbrul şi mai laşi pe foc, încă 10 minute.

Vei observa că au eliminat o cantitate mare de apă, şi şi-au redus volumul la jumătate. Adaugi frunza de dafin, sare şi sosul de soia peste ciuperci.

Pui o linguriţă de amidon în supă şi o torni peste ciuperci şi amesteci, apoi torni şi laptele de migdale. Lasă pe foc 15 minute, amestecând din când în când. Gustă şi asezonează cu sare şi piper după gust.

sursa: http://www.pancakewarriors.com/

Loading...