Perfectă pentru micul dejun, dar şi ca gustare uşoară, tarta cu brânză şi bacon nu va rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

1 foaie foitaj

240 ml lapte

5 ouă

sare

piper

4 fâşii bacon, rumenit

120 g brânză rasă sau caşcaval

30 g parmezan ras

250 g spanac, tocat

ceapă verde tocată, după gust

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Aşezi aluatul într-o tavă rotundă, îndepărtând excesul. Întorci marginile spre interior. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust.

Aşezi baconul tăiat bucăţele, brânza, spanacul şi ceapa verde în tavă. Torni compoziţia cu ou deasupra. Dai la cuptor, 40-50 de minute, sau până ce tarta trece testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 5 minute, înainte de servire.

Sursa https://www.31daily.com

Loading...
Evaluează articolul