Pandişpanul este o reţetă uşoară şi fără prea multe pretenţii, dar este un desert perfect alături de frişcă şi fructe. Învaţă cum se prepară cea mai simplă reţetă de pandişpan!

De ce ai nevoie pentru cea mai simplă reţetă de pandişpan

5 ouă

5 linguri zahăr

5 linguri făină

4 linguri ulei

2 linguri cacao

1 plic praf de copt

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de rom

Cum se prepară cea mai simplă reţetă de pandipan

Separi gălbenuşurile de albuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Freci gălbenuşurile cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Încorporezi uleiul în fir subţire, pui făina, cacaua, esenţa de rom şi praful de copt. Torni compoziţia într-o formă tapetată şi o dai la cuptor până trece testul scobitorii.

Loading...