Sunt dietetici, uşor de preparat şi cu aromă de migdale prăjite. Deci, te-am convins să-i prepari zilele următoare?

De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu migdale

85 g tărâţe ovăz

85 g fulgi cocos

100 g făină

100 g zahăr pudră

100 g unt

1 lingură miere

1 linguriţă bicarbonat

2 linguri apă fiartă

fulgi de migdale

ulei, pentru uns tava

 Cum se prepară biscuiţi cu migdale

Încingi cuptorul la 180 °C. Amesteci într-un vas ovăzul, fulgii de cocos, făina şi zahărul. Topeşti untul într-o cratiţă mică, pe baie de aburi, şi îl amesteci cu mierea. Bicarbonatul îl pui în 2 linguri de apă fiartă şi îl adaugi peste amestecul de miere şi unt. Faci o gropiţă în mijlocul ingredientelor uscate şi le torni pe cele umede, apoi le omogenizezi.

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi o ungi cu puţin ulei. Torni compoziţia şi presari fulgii de migdale deasupra. Laşi la cuptor 8-10 minute. Tai bucăţi când s-a răcit de tot.

Loading...