Servit simplu sau alături de frişcă şi fructe proaspete, acest pandişpan cu vanilie este un desert simplu şi bun, perfect de făcut rapid atunci când ai musafiri neaşteptaţi.


  • Pregătire:10 min
  • Gătire:30 min
  • Timp total:40 min
  • Categorie:deserturi
Ingrediente

300 g unt

200 g cremă de brânză

300 g zahăr

6 ouă

600 g făină

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

zahăr pudră, pentru decor

1 plic praf de copt

Mod de preparare

Dai drumul la cuptor. Mixezi untul cu crema de brânză, adaugi zahărul, treptat, şi omogenizezi. Adaugi ouăle, unul câte unul, şi pui făina amestecată cu sarea şi praful de copt. La final, torni esenţa de vanilie.

Torni aluatul într-o formă tapetată şi-l dai la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl laşi să se răcească în formă înainte să-l scoţi, apoi îl pudrezi cu zahăr.

Sursa http://www.grandbaby-cakes.com

Loading...