Un desert rapid şi uşor de preparat, aceste fursecuri cu cacao şi alune îţi vor încânta toate simţurile. Încearcă-le şi răsfaţă-i pe cei dragi cu ceva dulce.

Cele mai bune fursecuri cu cacao şi alune - Ingrediente

350 g făină
300 g zahăr pudră
200 g unt
5 gălbenuşuri
7 linguri apă rece
1 pliculeţ praf de copt
50 g cacao
150 g alune zdrobite
ulei
mentă (decor)

Cele mai bune fursecuri cu cacao şi alune - Mod de preparare

Mixezi bine untul cu zahărul. Adaugi făina şi cacaua, cernute în prealabil, praful de copt şi alunele
zdrobite.

Amesteci şi faci o adâncitură în centru, pui gălbenuşurile, torni apa şi frămânţi un aluat omogen, pe care-l dai la rece 30 de minute. Scoţi coca de la frigider, îţi ungi mâinile cu puţin ulei şi formezi din aluatul obţinut biluţe pe care le aplatizezi puţin.

Aşezi fursecurile la distanţă unul de altul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le coci aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Le ornezi cu frunze de mentă.

Loading...