Pentru acest început de săptămână, după o zi de Sărbătoare petrecută alătyuri de toţi cei dragi, ne-am gândit să vă propunem o reţetă pentru cele mai gustoase pulpe de pui picante.

Cele mai gustoase pulpe de pui picante - Ingrediente

6 pulpe pui
2 cepe potrivite
100 ml apă
1 căpăţână usturoi
1 linguriţă boia iute
2 linguriţe boia dulce
rozmarin
piper roşu
3 ardei iuţi mici
cimbru
3 roşii
sare
piper
ulei

Cele mai gustoase pulpe de pui picante - Cum se prepară

Speli pulpele de pui, le scurgi şi le pui într-un castron. Presari boiaua dulce şi pe cea iute, cimbrul mărunţit, sarea şi piperul. Adaugi ulei şi amesteci pulpele cu mâna. Acoperi castronul cu o folie de plastic şi dai la rece o oră pentru a permite aromelor să intre bine în carne. Tai ceapa în jumătate. Aşezi pulpele în tavă, adaugi roşiile tăiate, ceapa şi usturoiul pisat, torni apa şi puţin ulei.

Presari boabele de piper roşu şi bagi friptura la cuptor, acoperită cu folie de aluminiu. Laşi aproximativ o oră, apoi scoţi folia. Este gata când pulpele s-au rumenit. În momentul servirii, decorezi friptura cu ardei iuţi tocaţi şi rozmarin.

Şniţele de pui cu sos de miere şi usturoi

Pui cu sos de muştar şi şuncă crocantă

Pui Cacciatore. Reţetă tradiţională italiană

Loading...