Ciorbă de afumătură

Voicu Anca ciorba os afumat jpeg

Doamna Anca Elena Voicu ne-a trimis cea mai bună reţetă de sezon, ciorba de afumătură.

De ce ai nevoie pentru ciorbă de afumătură

1 kg oase sau costiţe de porc afumate şi feliate

1 morcov

1 ceapă

2 linguri de zarzavat de ciorbă (morcov, ardei gras verde, ardei gras roşu, rădăcină şi frunze de ţelină)

2 linguri roşii pasate din conservă

1 lingură de orez

1 ou

1 vârf linguriţă sare de lămâie

1 vârf linguriţă sare

mărar

pătrunjel

leuştean

ardei iute

Speli bine oasele de porc şi le pui la fiert într-o oală de 4 litri, cu apă atât cât să fie acoperite. Adaugi sarea şi iei spuma de câte ori este nevoie, apoi pui ceapa tăiată mărunt, morcovul feliat, zarzavatul, roşiile pasate şi orezul bine spălat, în prealabil. Când carnea începe să se desprindă de pe oase acreşti ciorba cu sarea de lămâie, apoi, baţi oul într-un castron şi cu polonicul iei din ciorbă şi adaugi peste ou, bătând continuu. Subţiezi astfel până umpli castronul şi torni înapoi în oală. Amesteci bine, opreşti focul şi presari verdeţurile tăiate mărunt.

Serveşti ciorba cu ardei iute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg