Supă-cremă de sfeclă roşie

supa crema de sfecla rosie jpeg

Îi mulţumim lui Albert Daniel Bretoni din Focşani pentru această reţetă.

Ingrediente

2 sfecle mari sau 3 medii sare piper ulei 200 ml smântână de gătit 250 ml supă de legume sau de pui

ouă fierte

ceapă verde

crutoane

Mod de preparare

Coci sfeclele, bine spălate şi, după ce s-au înmuiat, le scoţi şi le laşi la răcorit. Le tai cuburi şi le pasezi cu blenderul, iar piureul obţinut îl răstorni în alt vas şi îl aşezi pe foc. Torni smântâna, sare, piper şi ulei, după gust şi amesteci până la omogenizare, apoi îl diluezi cu supă caldă până când obţii consistenţa dorită. Serveşti supa cu ouă fierte, crutoane şi cu ceapă verde.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg