Dacă nu ai timp să pregăteşti o pască tradiţională pentru Sfintele Paşte, noi îţi venim în ajutor cu o altfel de pasca cu branza uşoară. Încearcă să prepari această pască cu brânză în patru paşi simpli şi te vei convinge că rezultatul este delicios.

Ingrediente:

Pentru blat:
1 pahar făină
½ pahar zahăr pudră
1 ou
½ pahar lapte
10 g praf de copt
100 g unt
vanilie

Pentru cremă:
500 g brânză de vaci
2 ouă
1 pahar zahăr pudră
1 lingură făină
vanilie
coajă rasă de lămâie
50 g stafide

Mod de preparare:

Pentru blatul de pască amesteci praful de copt cu făina. Baţi oul şi îl amesteci cu laptele şi cu zahărul, apoi torni făina, vanilia şi amesteci continuu. Topeşti untul şi-l încorporezi în aluat.

1a

Torni aluatul obţinut într-o tavă cu pereţi detaşabili, pe care o tapetezi în prealabil.Pentru umplutură, ţii brânza de vaci la scurs. Pui stafidele la hidratat în puţină apă cu rom.

2a

Mixezi brânza până devine pufoasă, pui zahărul pudră, vanilia şi coaja rasă de lămâie. Amesteci bine şi adaugi stafidele scurse şi ouăle bătute.

3a

Pui făina în compoziţia de brânză şi mixezi în continuare. După ce ai obţinut o cremă fină o torni peste aluat. Dai tava cu pască la cutor pentru aproximativ 45-50 de minute. Această pască cu brânză o să vă încânte papilele gustative.

4a

FOTO Sorin Stana

Oua vopsite natur cu imprimeu de frunze

Prajiturele in forma de oua vopsite

Cozonac cu migdale

Loading...