Acest preparat este nemaipomenit de gustos şi hrănitor pentru un mic dejun reuşit. Încearcă să îl pregăteşti şi tu în mai puţin de 45 de minute pentru mesele de dimineaţă.

 

 

 

Ingrediente

 

300 g ciuperci 

 

2 cârnaţi

 

1 ou

 

1 ardei mare

 

30 ml ulei

 

2 ţepuşe frigărui

 

verdeaţa preferată pentru decor

 

sare, după gust

 

piper, după gust

 

 

 

Speli legumele. Ardeiul, îl tai pe jumătate, transversal, şi îl cureţi de nervuri şi seminţe. Jumătatea de ardei rămasă, ciupercile şi cârnaţii le tai în bucăţi. 

 

Pui uleiul într-o tigaie la încins împreună cu o jumătate de ardei. Spargi oul şi îl pui în jumătea de ardei din tigaie. Asezonezi cu sare şi piper după gust. Laşi la foc mediu până se prăjeşte ou şi dai deoparte.

 

În aceeaşi tigaie, mai completezi cu ulei şi rumeneşti ciupercile maximum 10 minute. Scoţi ciupercile într-un recipient şi rumeneşti pe foc cârnaţii. Laşi să se răcească după care înfigi o bucată de cârnat în ţepuşă urmat de o bucată de ardei. Completezi ţepuşele cu cele două ingrediente până le epuizezi. 

 

Aşezi ardeiul umplut cu ou pe o farfurie. Alături ciupercile şi frigăruile de cârnaţi cu ardei. Decorezi cu pătrunjel şi mărar şi serveşti cald.

 

Încearcă acum şi alte reţete pe bază de ardei. 

 

 

 

Ardei umpluţi cu ton

 

Reţeta #1: Ardei umpluţi cu ton

 

Supă cremă de roşii şi ardei copţi

 

Reţeta #2: Supă cremă de roşii şi ardei copţi 


 

Dulceaţă de ardei iute

 

Reţeta #3: Dulceaţă de ardei iute

 

 

 

 

FOTO: Shutterstock

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...