O reţetă simplă şi uşor de preparat, mâncărica de pui cu mărar este perfectă pentru prânz sau cină. Gustul mărarului este echilibrat de ceapă şi sucul de roşii, care îi dau un plus de savoare.

Ingrediente

4-5 bucăţi piept de pui sau ciocănele

2 cepe tocate mărunt

1 morcov ras

2-3 mâini mărar tocat

150 ml suc de roşii

350 ml apă

ulei

sare şi piper

Mod de preparare

Rumeneşti puiul într-o tigaie, în puţin ulei încins, la foc mic, până îşi schimă culoarea. Scoţi şi dai deoparte. În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa şi morcovul, 2-3 minute, apoi adaugi 100 ml apă. Acoperi cu un capac şi mai laşi încă 5 minute.

Încorporezi sucul de roşii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Combini cu mărarul, carnea de pui şi restul de apă. Amesteci şi mai laşi pe foc 5 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://crispychickenrecipe.blogspot.ro

Loading...