Cuşcuş cu legume

cuscus cu legume jpeg

Gata în numai jumătate de oră, acest cuşcuş cu legume este binevenit la ora cinei.

Ingrediente

250 g cuşcuş 250 ml supă de legume 1 roşie mai mare 150 g brânză Feta 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 dovlecel mic 1 vânătă mică tulpini de ţelină 1 lingură ulei de măsline 1 lingură unt 2 căţei de usturoi 1 praf de curry sare piper

Cum se prepară

Se curăţă legumele, se taie felii sau rondele (mai puţin roşia), după preferinţă, se călesc în unt şi se condimentează cu sare, piper, curry, după gust.

Separat, se fierbe supa, se opreşte focul şi se pune cuşcuşul. Se amestecă şi se acoperă cu un capac pentru 10 minute, până se umflă cuşcuşul. Se adaugă usturoiul zdrobit, o lingură de ulei de măsline şi cu o furculiţă se amestecă energic.

Se aşază legumele călite sub formă de „coroniţă” pe un platou, iar la mijloc se adaugă cuşcuşul. Se garniseşte cu roşia tăiată cubuleţe (curăţată de seminţe), cuburi de brânză Feta şi se serveşte imediat.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg