Paste cu ciuperci şi sos de smântână

paste ciuperci sos smantana jpeg

Vrei o cină rapidă şi gustoasă? Iată ideea noastră: paste cu ciuperci şi sos de smântână

Ingrediente pentru paste cu ciuperci şi sos de smântână

200 g paste spirale 500 g ciuperci proaspete 4 căţei de usturoi 1 ceapă mică 200 g smântână 200 ml lapte 1 lingură făină verdeaţă tocată pentru decor sare piper asortat 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare pentru paste cu ciuperci şi sos de smântână

Se fierb pastele al dente în apă cu un praf de sare, se clătesc cu apă rece şi se lasă la scurs. Se călesc ceapa şi usturoiul tocate mărunt în uleiul încins. Se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate felii. Se lasă la foc mic până scade apa.

Se omogenizează smântâna cu laptele şi făina. Se toarnă amestecul peste ciuperci şi se fierbe câteva minute la foc mic, amestecând continuu să nu se prindă. Se condimentează cu sare şi piper zdobit, după gust. Se servesc alături de paste, presărate cu verdeaţă tocată.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg