Antreu cu somon afumat
Antreuul cu somon afumat este ideal pentru mese festive, bufete sau ocazii speciale.

Ingrediente
6 felii pâine integrală sau de secară
150 g somon afumat, tăiat fâşii
100 g cremă de brânză tip Philadelphia
1 linguriță zeamă de lămâie
1 lingură smântână sau iaurt grecesc
piper proaspăt măcinat
frunze de cimbru sau mărar proaspăt, pentru decor
Mod de preparare
Tai feliile de pâine în cercuri mici, cu ajutorul unui pahar sau al unui decupator. Dacă vrei un plus de textură, le prăjești ușor într-o tigaie uscată sau în toaster.
Amesteci crema de brânză cu smântâna și cu zeama de lămâie, apoi condimentezi cu piper după gust.
Ungi fiecare cerculeț de pâine cu crema de brânză, apoi așezi deasupra o fâșie de somon pliată estetic. Adaugi o frunzuliță de cimbru sau un fir de mărar, pentru prospețime























