Fursecuri fragede
Această reţetă de fursecuri fragede am primit-o de la cititoarea noastră Mihaela Grigore, din Suceava. Mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
2 ouă 150 g zahăr pudră 150 ml ulei 250 g făină sare zahăr vanilat dulceaţă de caise pentru décor zahăr pudră, opţional
Mod de preparare:
Baţi ouăle întregi cu zahărul pudră până încep să se deschidă la culoare. Adaugi uleiul treptat, amestecând încontinuu. Adaugi zahărul vanilat, sarea şi făina şi amesteci până obţii un aluat nu prea tare. Cu ajutorul unui poş, pui fursecurile într-o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt, cu puţin spaţiu între ele. Pe toate aceste fursecuri fragede pui dulceaţă. Le coci la foc potrivit, până când se rumenesc pe margini (cam 10 minute).
Scoţi aceste fursecuri fragede din tavă când s-au răcit şi le pudrezi cu zahăr pudră (opţional).
Fursecuri cu ciocolata si menta
Fursecuri cu ciocolata si menta