Tartine cu piersici, brânză de capră şi miere
Vrei să încerci un mic dejun mai special? Uite o idée care te va încânta.
Ingrediente
1 foaie aluat foietaj 450 g piersici dulci, tăiate în felii subţirii 120 g brânză de capră 2 linguri miere Piper negru, măcinat
Mod de preparare
Preâncălzeşte cuptorul la 425 grade F. Pregăteşte o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Taie foaia de aluat în 6 pătrate egale şi pune-le în tavă. Înţeapă fiecare pătrat cu furculiţa. Acoperă foietajul cu bânză de capră, folosind o lingură. Pune pe deasupra felii de piersici şi asezonează cu piper.
Pune tava la cuptor pentru 20-25 de minute, până când aluatul se umflă şi se rumeneşte. Stropeşte cu miere fiecare pătrat înainte de servire.
Sursa: Some the Wiser