Tartine cu piersici, brânză de capră şi miere

peach puff pastry bites nb2 jpeg

Vrei să încerci un mic dejun mai special? Uite o idée care te va încânta.

Ingrediente

1 foaie aluat foietaj 450 g piersici dulci, tăiate în felii subţirii 120 g brânză de capră 2 linguri miere Piper negru, măcinat

Mod de preparare

Preâncălzeşte cuptorul la 425 grade F. Pregăteşte o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Taie foaia de aluat în 6 pătrate egale şi pune-le în tavă. Înţeapă fiecare pătrat cu furculiţa. Acoperă foietajul cu bânză de capră, folosind o lingură. Pune pe deasupra felii de piersici şi asezonează cu piper.

Pune tava la cuptor pentru 20-25 de minute, până când aluatul se umflă şi se rumeneşte. Stropeşte cu miere fiecare pătrat înainte de servire.

Sursa: Some the Wiser



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg