Ştim că timpul tău este limitat, aşadar îţi propunem o reţetă uşor de preparat şi numai bună pentru cină, piept de pui cu cartofi, la cuptor.

De ce ai nevoie pentru piept de pui cu cartofi

1 lingură ulei

2 linguri pudră de ardei iute

3-4 căţei de usturoi

sare

1 kg cartofi noi, mai mici

1 ardei

coriandru

100 g caşcaval

1 piept de pui, dezosat

Cum se prepară puiul cu cartofi

Împarţi pieptul de pui în patru bucăţi egale, pe care le ungi cu ulei şi le condimentezi cu sare, piper, boia de ardei, usturoi tocat şi coriandru, după gust.

Cureţi cartofii, îi speli şi, dacă sunt prea mari, îi tai jumătăţi. Tai ardeiul cubuleţe. Aşezi câte o bucată de piept de pui în folie, împreună cu ardei şi cartofi, strângi bine folia şi aşezi în tavă. Ţii la cuptor 40-50 de minute, până când se pătrunde carnea. Cât timp este caldă mâncarea, razi caşcaval.

Sursa http://thegirlonbloor.com

Loading...