CONCURS „Găteşte şi câştigă!“

Set cutite Moller png

Pregăteşte un preparat (aperitiv, fel principal ori desert) cu legume sau cu fructe de toamnă (vinete, ardei, varză, gogoşari, mere, struguri, pere, dovleac etc) şi participă la concursul nostru „Găteşte şi câştigă!“ în perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2016.

Trimite-ne reţeta împreună cu fotografia produsului final şi cu datele de contact (nume complet, localitate, telefon) pe adresa de mail concurs@click.ro cu titlul „pentru concurs site“ , abonează-te la newsletter-ul* nostru până la data de 2 octombrie 2016 şi vei câştiga un set de cuţite de bucătărie Möller, cu lamă în înveliş ceramic. Abonarea la newsletter-ul Click! Poftă bună! se face foarte uşor prin introducerea unei adrese de mail valide în formularul existent în partea de jos a paginii principale a site-ului clickpoftabuna.ro.

clickpoftabuna.ro

Reţeta câştigătoare va fi aleasă de către membrii redacţiei şi publicată pe site-ul clickpoftabuna.ro luni, 3 octombrie 2016. Alte reţete delicioase dintre reţetele necâştigătoare vor fi selectate şi publicate pe pagina de facebook Click! Poftă bună!, dar şi pe site.

Click! Poftă bună!

Atenţie! Abonarea la newsletter-ul clickpoftabuna.ro în momentul desemnării reţetei câştigătoare este obligatorie.

Nu se acceptă reţetele care nu se încadrează în tema propusă: preparate cu legume sau fructe de toamnă.

Prin înscrierea unei reţete participantul îşi asumă răspunderea că reţeta şi pozele care o însoţesc este creaţia sa proprie şi originală, că are o descriere autentică şi onestă a conţinutului subiectului prezentat şi că nici o altă parte nu are drepturi, titluri, pretenţii sau interes asupra ei/lui. În cazul în care se dovedeşte că reţeta trimisă de câştigător nu este creaţia sa proprie şi originală, acesta va fi descalificat şi va fi ales un alt câştigător.

*Participanţii care sunt deja abonaţi la newsletter-ul clickpoftabuna.ro mai trebuie să ne trimită doar reţeta împreună cu fotografia si cu datele de contact şi sunt înscrisi automat la concurs.

image