Miel în sos de bere parfumat cu rozmarin, o reţetă delicioasă

Dacă sunteţi fani ai cărnii de miel, dar mai ales că se apropie perioada în care se găteşte, am încercat să aflăm o reţetă inedită pentru acest tip de mâncare.
Bucătarul bunăţean Uica Mihai spune că berea este cea care îi poate da cărnii de miel un gust şi un miros deosebit. Iată mai jos reţeta pe care ne-o oferă:
“Am avut carnea de pe pulpa unui mieluţ, uitată în congelatorul pe care nemţoaica, nevastă-mea, l-a dezgropat de gheaţă ca să facă loc pentru ceva pungi cu mazăre şi leuştean frunze. Şi era mielul acela gata tranşat în porţii de două sute de grame, cine ştie ce am vrut eu să fac cu el. Am înghiţit în sec şi am rumenit bucăţile de carne în ulei bine încins, apoi le-am scos să se odihnească pe o farfurioară.
Află cum se prepară carnea de miel cu rozmarin pe adevarul.ro.
Află cum se prepară carnea de miel cu rozmarin pe adevarul.ro.