Miel în sos de bere parfumat cu rozmarin, o reţetă delicioasă

646x404 jpeg

Dacă sunteţi fani ai cărnii de miel, dar mai ales că se apropie perioada în care se găteşte, am încercat să aflăm o reţetă inedită pentru acest tip de mâncare.

Bucătarul bunăţean Uica Mihai spune că berea este cea care îi poate da cărnii de miel un gust şi un miros deosebit. Iată mai jos reţeta pe care ne-o oferă:

“Am avut carnea de pe pulpa unui mieluţ, uitată în congelatorul pe care nemţoaica, nevastă-mea, l-a dezgropat de gheaţă ca să facă loc pentru ceva pungi cu mazăre şi leuştean frunze. Şi era mielul acela gata tranşat în porţii de două sute de grame, cine ştie ce am vrut eu să fac cu el. Am înghiţit în sec şi am rumenit bucăţile de carne în ulei bine încins, apoi le-am scos să se odihnească pe o farfurioară.

Află cum se prepară carnea de miel cu rozmarin pe adevarul.ro.

Află cum se prepară carnea de miel cu rozmarin pe adevarul.ro.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg