Reţeta italiană de pui umplut cu caşcaval

reteta italiana de pui umplut jpeg

Italienii sunt recunoscuţi pentru bucătăria lor diversificată şi delicioasă aşa că, atunci când ai rămas fără idei, încearcă această reţetă de pui umplut şi bucură-te de o călătorie culinară pe alte meleaguri, chiar la tine acasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti reţeta italiană de pui umplut

170 g piept de pui, fără piele

370 g sos de tomate

55 g sos pesto

4-6 felii caşcaval

90 g pesmet

Cum pregăteşti reţeta italiană de pui umplut

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Baţi pieptul de pui şi îl porţionezi în fâşii potrivite. Le ungi pe fiecare cu sos pesto, aproximativ 15 g sos de tomate şi aşezi deasupra lor o felie de caşcaval. Rulezi şi securizezi la capete cu scobitori.

Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, apoi le pui într-o tavă în care ai turnat restul de tomate. Găteşti aproximativ 25-30 de minute, sau până când ţi se pare că puiul este bine făcut. Serveşti imediat.

Sursa http://dinnersdishesanddesserts.com