Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă

Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă jpeg

Cea mai bună şi sănătoasă ciorbă pe care o poţi servi. Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă este tot ce îţi trebuie dacă vrei să ai un prânz plin de vitamine şi nutrienţi!

Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă

Ingrediente

  • 2 cepe verzi
  • 1/2 sau chiar o lamaie (dupa gust)
  • 3 legaturi de loboda rosie/verde
  • 1 legatura de stevie
  • 1 legatura leustean
  • 2-3 linguri orez salbatic
  • sare

Prepară şi: Reţetă clasică de ciorbă de burtă

Mod de preparare

Se pune apă la fiert. Se adaugă 2 cepe verzi, de primăvară, tăiate mărunt. 

Se spală orezul bine şi se adaugă şi el în oală. Se fierbe 10 minute.

Se toacă mărunt leuşteanul, ştevia şi loboda. Se lasă la înăbuşit timp de 5 minute, apoi se adaugă zeamă de la o jumătate de lămâie. 

Se poate servi simplă sau cu puţină smântână. Poftă bună!

Prepară şi: Reţetă tradiţională de dulceaţă de gutui

Sursa