Sos de brânză pentru nacho
Dacă îţi place să te răsfeţi la un film cu un bol de nacho, pe care să le înmoi într-un sos delicios, noi îţi recomandăm să renunţi la varianta din comerţ, pentru un sos de brânză de casă, mult mai bun decât cel cumpărat.
De ce ai nevoie pentru sos de brânză pentru nacho
2 linguri unt
2 linguri făină
250 ml lapte
1 praf de sare
220 g brânză cedar
Cum se prepară sosul de brânză
Topeşti untul, adaugi făina, amesteci şi laşi pe foc până când se formează o pastă, care clocoteşte pe margini. Torni laptele şi laşi să fiarbă, amestecând constant, focul fiind mic. Când sosul s-a îngroşat, pui sarea şi brânza rasă. Continui să amesteci până când toate ingredientele s-au omogenizat. Serveşti sosul fierbinte, deoarece după ce s-a răcit se întăreşte.
Sursa foto http://carrieshomecooking.com