Ciocănele de pui aromate, la cuptor

ciocaneşe jpeg

Secretul preparatelor la cuptor sunt ierburile aromate şi condimentele pe care le foloseşti. Fără ele, friptura va avea un gust fad. Iată care sunt cele mai bune condiment pentru carnea de pui!

De ce ai nevoie pentru ciocănele la cuptor

8-10 ciocănele de pui

½ lingură sare

½ lingură busuioc uscat

¼ lingură rozmarin tocat

4-5 căţei de usturoi

piper

3-4 linguri ulei

Cum se prepară ciocănelele de pui

Combini sarea cu piperul, busuiocul, rozmarinul şi căţeii de usturoi pisaţi. Torni uleiul şi amesteci până obţii o pastă. Speli pulpele de pui, le ştergi şi le combini cu pasta de ierburi aromate. Pui totul într-o pungă, pe care o legi la gură şi o ţii la frigider câteva ore. Aşezi pulpele într-o tavă cu hârtie de copt şi le ţii la cuptor până când se pătrunde carnea. Le poţi prepara şi pe grătar.

Sursa http://www.homemadeyum.com

http://www.homemadeyum.com