Conopidă pane. Cea mai delicioasă reţetă

Este o reţetă simplă, extrem de delicioasă şi mult mai sănătoasă decât puiul prăjit. În plus, poţi adapta reţeta şi pentru altfel de preparate.;
Rupe în bucheţele conopida, spal-o şi pune-o la fiert în 2 litri de apă cu sare din belşug. Las-o pentru 10 minute la fiert apoi pune-o în apă rece. Sărează bucheţelele de conopidă şi pregăteşte în.3 boluri: făina cu condimente, pesmetul cu parmezanul şi ouăle bătute.
Trece fiecare bucăţică de conopidă prin făină, ou şi pesmet şi dă-le la prăjit.
Serveşte-le cu ketchup sau sos picant.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
Sursa: https://www.allrecipes.com/recipe/55107/fried-cauliflower/
https://www.allrecipes.com/recipe/55107/fried-cauliflower/
- Porții: 3
- Timp total: 1h
- Pregătire: 30 min
- Gătire: 30 min
- Categorie: aperitiv
Ingrediente
500 g conopidă
sare
200 g făină
1-2 linguriţe parmezan
usturoi granulat
boia
ulei pentru prăjit
2 ouă
200 g pesmet
Mod de preparare
Rupe în bucheţele conopida, spal-o şi pune-o la fiert în 2 litri de apă cu sare din belşug. Las-o pentru 10 minute la fiert apoi pune-o în apă rece. Sărează bucheţelele de conopidă şi pregăteşte în.3 boluri: făina cu condimente, pesmetul cu parmezanul şi ouăle bătute.
Trece fiecare bucăţică de conopidă prin făină, ou şi pesmet şi dă-le la prăjit. Serveşte-le cu ketchup sau sos picant.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}