Pui cu ciuperci şi sos de muştar

pui cu ciuperci si sos de mustar jpeg

Pentru această reţetă de pui cu ciuperci şi sos de muştar, poţi folosi mai multe condimente care îţi sunt pe plac. La fel de bine, nu este musai ca muştarul să fie unul iute. Poţi folosi de care vrei. Nu uita însă de lămâie, care va un gust deosebit cărnii de pui.

Pui cu ciuperci şi sos de muştar - Ingrediente (2 porţii)

1 piept pui 1 cană ciuperci 5 căţei usturoi 200 g smântână 2 linguri muştar iute sare piper 1 lămâie 50 ml vin alb 2 linguri ulei

Pui cu ciuperci şi sos de muştar - Mod de preparare

Speli pieptul de pui şi-l tai fâşii. Pui sare şi piper peste bucăţile de pui, apoi le rumeneşti în ulei încins. Tai ciupercile felii şi pisezi usturoiul. Pui carnea într-o tavă, adaugi ciupercile tăiate, usturoiul pisat şi două felii de lămâie.

Pentru sos, combini muştarul iute cu smântâna şi cu vinul alb. Torni amestecul peste pui şi legumele din tavă. Laşi tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 50 de minute. Serveşti friptura ornată după gust.

foto: Profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg