Ruladă de carne

1 rulada jpg jpeg

Un preparat delicios care poate înlocui cu succes drobul clasic de Paşte. Alături de o porţie de cartofi copţi cu verdeaţă, este mai bună decât o friptură. Ce zici, încerci această reţetă? ;

 

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara rulada de carne

Mod de prepare pentru rulada de carne

 Dai ficăţeii prin maşina de tocat şi îi amesteci cu carnea, cu ouăle crude, pesmetul, ceapa, usturoiul pisat, sare, piper, după gust şi, opţional, cu boia de ardei iute. Omogenizezi şi pui ju­mătate din compoziţie într-o tavă de chec tapetată. Nive­lezi, aşezi ouăle fierte şi des­cojite, restul de compoziţie şi o îmbraci în felii de bacon. Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră. Serveşti rulada cu garnitura dorită şi presărată cu verdeaţă.