Tort cu cremă de nes

Mmmmm...e bun şi ne face cu ochiul din poză. Am preparat şi noi acest tort cu cremă de nes şi ne-a plăcut foarte mult.
Ingrediente pentru tort cu cremă de nes
Pentru blat 6 ouă 6 linguri zahăr 5 linguri făină 1 lingură cacao coaja rasă de la o lămâie
200 g unt
250 g zahăr
5 ouă
2 linguri nes
alune
Mod de preparare pentru tort cu cremă de nes
Se bat gălbenuşurile spumă cu jumătate din cantitatea de zahăr. Albuşurile se bat cu restul de zahăr. Se amestecă albuşurile cu gălbenuşurile, se încorporează uşor, de jos în sus, făina amestecată cu cacaua şi coaja de lămâie. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se coace în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute. Nu se deschide uşa
cuptorului! Se lasă să se răcorească, se taie pe orizontală în trei felii.
Se bat ouăle şi zahărul pe bain-marie până se îngroaşă ca o smântână. Se lasă să se răcorească, se adaugă nesul şi untul frecat spumă. Se opreşte un sfert din cremă, iar din cea rămasă se întinde un strat pe primul blat, se pune al doilea blat, iar cremă, iar ultimul blat se decorează cu cremă şi cu alune zdrobite. Tortul cu cremă de nes se poate decora şi cu zahăr caramelizat.