Bucuraţi-vă de savoarea acestor minunate brioşe cu miere şi dovleac.

Ingrediente:

o jumătate de cană de stafide
o cană şi jumătate de făină
o jumătate de cană de zahăr brun
un sfert de linguriţă de praf de copt
o jumătate de linguriţă de bicarbonat de soda
o jumătate de linguriţă de sare
2 ouă
3 sferturi de cană de piure de dovleac
o jumătate de cană de ulei vegetal
o jumătate de cană de miere
o jumătate de cană de nuci pisate

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Tapetaţi formele de brioşe. Puneţi stafidele într-o cană şi acoperiţi-le cu apă caldă pentru câteva minute pentru a se umfla. Într-un bol mare, amestecaţi făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de soda şi sarea. Formaţi un gol în centrul compoziţiei şi puneţi ouăle, mierea şi uleiul. Amestecaţi până la omogenizare. Scurgeţi stafidele de apă şi amestecaţi-le cu nucile. Presăraţi-le în fiecare formă de brioşă, apoi turnaţi şi compoziţia omogenizată. Se lasă la cuptor circa 18 minute.

Foto: humblehostess.com

Loading...