În această perioadă, prepară-ţi o budincă simplă cu legume, extrem de delicioasă. Reţeta este destul de simplă, iar budinca este gata în cel mult 1 oră.

Ingrediente

4 roşii
1 broccoli
1 praz
200 g mazăre
100 g boabe porumb, din conservă
1 ceapă roşie
4 ouă
2 morcovi fierţi tăiaţi felii
250 g caşcaval ras
1 ardei gras
150 g smântână
unt
sare
piper

Preparare

Scurgi boabele de porumb. Fierbi separat broccoli, rupt bucheţele, împreună cu mazărea în apă cu sare. Le laşi să se înmoaie puţin şi le pui la scurs. Tai roşiile, ceapa, prazul şi ardeiul gras, apoi le aşezi în straturi împreună cu morcovii, într-o tavă termorezistentă,
unsă cu unt. Separat, baţi ouăle cu smântâna şi caşcavalul şi presari sare şi piper, după gust. Torni compoziţia peste legumele din tavă şi dai la cuptor 40 de minute.

Foto: Profimedia

Loading...