Cel mai aşteptat moment după o masă în familie este, cu siguranţă, desertul. Dacă toamna aceasta nu ai avut răgaz să pregăteşti dulcele atât de iubit de cei dragi, Râureni are soluţia perfectă pentru tine: 14 sortimente de dulceaţă pregatite după retete autentice, cu o tradiţie veche de peste 40 ani.

Fie că vrei să alegi un dulce sănătos pentru familia ta, fie că vrei să fii mereu pregatită să-ţi tratezi invitaţii cu ceva delicios, o dulceaţă este soluţia perfectă. Este delicată, parfumată şi este făcută din fructe suculente, bine coapte şi cu zahar fin, de calitate superioară. Dulceaţa se poate servi simplă sau se poate folosi la prajitura favorită, pentru un gust desavârşit.

Dintre cele 14 sortimente de dulceaţă, cu siguranţă vei găsi mai multe pe placul tău şi al familiei. Poţi alege de vişine, gutui, coacăze, afine, caise, căpşuni, cireşe, cireşe amare, mure, nuci verzi, struguri, trandafiri, portocale sau zmeură. Dulceaţa nu este singurul tău „aliat“ de la Râureni în această iarnă. Poţi să-ţi mai umpli cămara şi cu nenumarate sortimente de murături sau produse gata preparate, precum zacuscă, ghiveci, mâncare de fasole, toate preparate numai cu legume românesti.

Loading...