Dacă nu ştii ce garnitură se potriveşte minunatei tale fripturi, nu vei da niciodată greş dacă alegi cartofii cu parmezan.

Ai nevoie de

1 kg cartofi tăiaţi felii de aproximativ ½ cm grosime

4 linguri parmezan

2 linguri ceapă tocată mărunt

1 lingură pudră de usturoi

1 linguriţă sare

1 linguriţă piper

1/3 cană ulei de măsline

Încinge cuptorul. Combină într-un vas feliile de cartofi cu 2 linguri de parmezan şi restul ingredientelor. Ai grijă ca feliile de cartofi să fie îmbrăcate în ulei de măsline şi mirodenii. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi pune feliile de cartofi, una câte una. Presară pe deasupra parmezanul rămas. Pune peste tavă o hârtie de copt şi dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Dă folia deoparte şi mai lasă tava la foc mic încă 20 de minute, pentru a se rumeni cartofii.

Sursa foto http://www.chewoutloud.com

Loading...