O prăjitură rapidă, numai bună de pregătit în acest weekend. Aşadar, cine vrea o porţie de pandişpan cu cireşe şi ciocolată?

De ce ai nevoie pentru pandişpan

200 g zahăr

3 ouă

260 g făină

120 ml lapte

120 ml ulei

1 linguriţă praf de copt

300 g cireşe

100 g ciocolată neagră

Cum se prepară pandişpanul

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Mixezi zahărul cu ouăle până când capătă o consistenţă spumoasă, iar zahărul s-a dizolvat. Încorporezi făina amestecată cu praful de copt, laptele şi uleiul, treptat. După ce s-a omogenizat, torni jumătate din compoziţie într-o tavă tapetată şi aşezi din loc în loc cireşele, fără sâmburi, pe care le-ai trecut prin făină. Pui restul de compoziţie şi deasupra presari ciocolata rasă. Dai tava la cuptor până când trece testul scobitorii.

Sursa http://zoomyummy.com

Loading...