Ciocănele de pui crocante cu usturoi la cuptor
Cine poate refuza o porţie de ciocănele de pui crocante cu usturoi, la cuptor? Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi.
Ingrediente
900 g ciocănele de pui
4 linguri ulei
4 linguri unt
3 linguri usturoi pisat
2-3 linguri pătrunjel tocat
50 g parmezan ras
sare
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 218 °C. Aşezi bucăţile de carne într-o tavă şi le dai la cuptor, 20-25 de minute, apoi le întorci pe partea cealaltă şi le laşi încă în jur de 20 de minute, până se rumenesc.
Într-o tigaie, amesteci uleiul şi untul, aştepţi ca cel din urmă să se topească în totalitate, apoi adaugi usturoiul, pe care îl sotezi, la foc mediu, 3 minute. Torni amestecul într-un bol. Combini cu pătrunjelul şi sare, după gust. Treci ciocănelele de pui prin această compoziţie, până sunt acoperite în totalitate, apoi le aşezi pe o farfurie. Presari parmezanul. Serveşti cu extra pătrunjel, dacă vrei.
Sursa http://butteryourbiscuit.com